Za boljše delovanje strani uporabljamo piškotke.
Podrobne informacije
SPREJEMAM piškotke
Blagovne znamke
Kategorije
 • Znižano
 • Krajši rok uporabe
 • Beljakovine - Proteini
  • -> Iz več virov
  • -> Sirotka
  • -> Kazein
  • -> Čips
  • -> VEGAN
 • Aminokisline
  • -> BCAA
  • -> Glutamin
  • -> Ostalo
 • Kreatin
 • N.O. - Preworkout
 • Ogljikovi hidrati
 • Gainerji
 • Maščobne kisline
 • Izguba maščobe
 • Nadomestki obroka
 • Vitamini in minerali
 • Zdravje sklepov in vezi
 • Energija in vzdržljivost
 • Pospeševalci hormonov
 • Specifični dodatki
 • Oblačila
 • Pripomočki
 • Kozmetika
 • - Fit Planet PAKETI -
Hi Tec Black Devil (240 kapsul)
29.90 €
-5 %
Članski popust
28.41 €
Na zalogi
V košarico
Opis artikla

Hi Tec Black Devil

Na trgu je mnogo produktov, ki trdijo, da povečajo nivo testosterona in pomagajo pridobiti mišično maso, a na drugi strani praksa kaže, da večina tovrstnih izdelkov nima nikakršnega opaznega efekta na povišanje ravni testosterona v telesu.

Znanstveniki iz Hi Tec Nutritiona so šli korak dlje in po večletnih testiranjih ter razvoju na trg plasirali svoj produkt, ki zagotavlja izvrstne rezultate in sliši na ime Black Devil! Gre za izjemno efektivno multi-dimenzionalno naravno formulo, ki dvigne nivo testosterona na največjo možno raven in ga potisne direktno v mišične celice.

Black Devil je formuliran tako, da dvigne tudi raven GH na največji možni nivo in tako omogoči brezmejno rast ter pospeši regeneracijo. Enostavno je tako močan, da nima konkurence. Od vseh hormonov v telesu je namreč prav testosteron tisti, ki je glavni graditelj mišic. Visoke ravni testosterona so biokemični ključ do hitrega pridobivanja čiste mišične mase brez dodatne maščobe.

Black Devil je resnično revolucionaren, saj vsebuje 100 % farmacevtsko D-asparaginsko kislino (DAA).

D-asparaginska kislina (DAA)

DAA naravno dvigne nivo testosterona za kar 42 % in to samo v 12 dneh uporabe. To dokazujejo tudi številne znanstvene študije!
DAA namreč stimulira povečevanje cikličnega AMP (cAMP - adenozinmonofosfata) v živčnih prejemnikih. V nevroendokrinem sistemu (hipotalamus in hipofiza) DAA poveča sproščanje GnRH hormona (gonadotropin sproščevalni hormon, ki hipofizi sporoča, da koncentracija testosterona pada), prav tako pa poveča tudi proizvodnjo dveh drugih hormonov, oksitocina in vasopresina.

Študija o vlogi in mehanizmu DAA pri ljudeh, opravljena s pomočjo znanstvenikov in zdravnikov v Italiji je pokazala, da DAA pri moških med 27 - 37 let v povprečju poveča cirkulacijo (krvnega) LH za 33 % in koncentracijo testosterona za 42 %, če se uživa vsaj 3 grame DAA dnevno.

Maca (Lepidium meyenii)

Velja za adaptogeno rastlino – adaptogen je snov, ki ima v našem telesu pomembno vlogo pri povečevanju odpornosti, dovajanju energije, krepitvi imunskega sistema in preprečevanju stresa. Vsebuje snovi, ki v telesu na popolnoma naraven način uravnavajo izločanje hormonov v primernih količinah, to pa posredno pozitivno vpliva na praktično vse ostalo: metabolizem, energijsko stanje organizma, rast, spolno moč (plodnost) in splošno počutje. Poleg tega ima še številne druge pozitivne zdravstvene učinke, kot so:

Blaženje kronične utrujenosti
Izboljšanje splošnega počutja, spomina, umskih in učnih zmožnosti
Zdravljenje slabokrvnosti
Pripomore k zdravemu okostju in zobovju ter pomlajuje kožo
Deluje kot antioksidant, zato zmanjšuje tveganje za nastanek rakavih tkiv in razvoj bolezni srca in ožilja
Pozitivno vpliva na povečanje mišične mase, mnogi športniki ji uporabljajo kot alternativo umetnim steroidom, za katere je znano, da imajo na telo lahko tudi mnoge nezaželene učinke

Tribulus

Tribulus terrestris je rastlina z dolgo zgodovino, saj so jo različne kulture po svetu uporabljale za zdravljenje številnih bolezni, izboljšanje počutja in tudi za boljši libido. Raste predvsem v zmerno toplih krajih v ZDA, Mehiki, Indiji in Afriki. Tribulus terrestris je v veliki meri uporabljen za zdravljenje neplodnosti, erekcijske disfunkcije in nizkega libida, saj so medicinske raziskave pokazale, da imajo nekatere od aktivnih spojin v Tribulusu učinek povečanja ravni testosterona s povečanjem proizvodnje luteinizirajočega hormona (LH). To je hormon, ki uravnava telesno proizvodnjo testosterona. Športniki (atleti in fitnes navdušenci) uživajo Tribulus tudi z namenom, da se spodbuja sinteza beljakovin in pozitivna bilanca dušika, kakor tudi hitrejše okrevanje od mišičnega stresa.

Prav tako aktivne snovi v ekstraktu terestrisa ščitijo pred raznimi mikrobi, vnetji, rakom, spodbujajo delovanje imunskega sistema ter znižujejo raven holesterola v krvi. Vse raziskave doslej pa so pokazale, da nima negativnih stranskih učinkov in je varen za uporabo.

Fenugreek (Trigonella foenum graecum)

Fenugreek, pri nas bolje znan pod imenom sabljasti triplat, grško seno ali božja rutica, je starodavna začimba, ki je bila visoko vrednotena že v starem veku. Dandanes fenugreek gojimo zaradi učinkovin, ki so pomembna surovina v farmacevtski industriji.

Te učinkovine se imenujejo steroidni saponini. Nova avstralska študija je pokazala, da imajo moški, ki redno uživajo fenugreek, kar 25 % večji spolni nagon. Šestdeset moških, starih od 25 do 52 let, je jemalo fenugreek v obdobju šestih tednov. V tem času je libido udeležencev postopoma rasel vse do povprečnih 28 % do konca preizkusnega obdobja. Razlog za te pozitivne učinke na spolni nagon je v saponinih (fenusidi), ki pomagajo uravnavati hormone in na naraven način povečujejo raven testosterona (ki se sicer z leti znižuje).

Fenugreek  pa ne učinkuje pozitivno le na spolni nagon, temveč pomaga pri zdravljenju diabetesa, preprečuje napenjanje, znižuje krvni sladkor in vrednosti »slabega« holesterola, ohranja zdrav metabolizem, preprečuje zapeko, čisti kri in razstruplja telo ter povečuje nastajanje mleka pri doječih materah. Zaradi visoke vsebnosti železa je njegova uporaba priporočljiva tudi pri slabokrvnosti.

ZMA

Black Devil vsebuje tudi sinergično mineralno formulo ZMA, ki zvišuje raven skupnega in prostega testosterona ter rastnega faktorja IGF-1. Neodvisne raziskave na ameriških univerzah so pokazale, da vsakodnevno uživanje ZMA v uravnoteženem sinergičnem razmerju in v obliki biološko visoko absorptivnega minerala Cinka L-Metionin in Magnezijevega Aspartata, zvišuje raven skupnega in prostega testosterona in rastnega faktorja IGF-1 za kar 30 %.

Cink v ZMA igra pomembno vlogo v regulaciji celične rasti, obnove tkiva in mišične rasti. Magnezij, ki je prav tako vsebovan v visokih količinah, pa je pomemben za uravnavo elektrolitov, energije in mišičnih krčev. Ker se telo obnavlja predvsem med spanjem, ima HiTec-ov ZMA kompleks odlično lastnost, da nas zaziba v trden spanec, saj pozitivno vpliva na njegovo kakovost.

Sestavine na en odmerek (8 kapsul):
D-asparaginska kislina 3.000 mg
Ekstrakt Mace 1200 mg
Ekstrakt Tribulus Terrestris  (90% saponinov) 1000 mg
Fenugreek (50% saponinov) 800 mg
ZMA 500 mg

Vitamini in minerali na odmerek (8 Kaps):

Vitamin B6 (78% *)
Magnezij 39 mg (10%)
Cink k 2,6 mg (26% *)
* Dnevne vrednosti so v skladu z direktivo EU (s).

Navodila za uporabo: 8 kapsul na dan s tekočino.


Opozorilo:
Hraniti zaprto na suhem, izven dosega otrok. Ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Pred uporabo priporočamo posvet s svojim osebnim zdravnikom.